Gambiet: Goede fietsonderdelen.

Onderdelen

Dat zijn de onderdelen waar ik achter sta gebaseerd op mijn tests, maar alsu wat anders wil, zoals spullen die ik niet getest heb, kan ik alles uit de volgende catalogus leveren: onderdelen-catalogus
Stuur een email met wat u wil en ik stuur een prijsopgave.

Voor handelaars:

Als u SP naafdynamo's wil verkopen, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken, en voor prijsinformatie (voor alle landen, goede marges...)

Filosofie

We verkopen i.h.a. alleen fietsonderdelen die we zelf getest hebben en die goed bleken. Dus geen gelzadels, geen fietssloten die snel door te knippen zijn, en dus geen kabelsloten en geen insteekkabels voor ringsloten (betonscharen gaan als boter door kabels; kettingen zijn veel beter en zijn gehard, even hard als de betonschaar waarmee onverlaten proberen ze te kraken), geen halogeen verlichting want daarmee zie je in het donker niets op de weg, geen pompen waarmee je niet normaal een band op 4 bar kan pompen, etc.

Verder is deze website bedoeld te allen tijde informatief te zijn, wat betekent dat hier geen marketing materiaal van fabrikanten herhaald wordt als beschrijving/aanbeveling. Beschrijvingen/ervaringen zijn allemaal zelf geschreven vanuit het zicht van een zeer kritische consument. Ondanks de lage prijzen (in het bijzonder zijn Brooks' adviesprijzen onderhand zo hoog dat ze te zeer een luxe product worden), is dit geen webwinkel die alleen zo veel mogelijk wil verkopen... (bij ons kunnen de spullen afgehaald en vergeleken worden. Een proefrit op Brooks/Lepper zadels is ook mogelijk!)

Mijn (eigenaar van Gambiet) grootste irritatie over winkels, is gebrek aan kennis (ik weet bijna altijd meer dan wie dan ook in een winkel alleen door nauwlettend lezen van tijdschriften en catalogi), de niet-kritische houding (is dit een goede pomp? Waarop het antwoord eigenlijk altijd is "Jazeker!", maar wanneer je thuiskomt merk dat je een band niet tot 4 bar kan pompen zonder absurde krachtsinspanningen...), en bij webshops in het bijzonder de vaak veel te kleine plaatjes. Niets van dat alles dus op deze website.

Email, telefoon