Gambiet: Verkoop van kwaliteits-fietsonderdelen, tests van allerlei fietsonderdelen & fietsgeschiedenis

b17 special imperial mod

Gambiet: Verkoop van kwaliteits fietsonderdelen

  • Kwaliteits fietsonderdelen. We verkopen leren zadels, vooral van Brooks, goede fietsverlichting (zoals SP naafdynamo's), en nog meer.

    Met kopen via deze site ondersteunt u de beoordelingspagina's, die de beste informatie geven over i.h.b. fietsverlichting en leren zadels.

Beoordeling van fietsonderdelen

  • Tests van fietsonderdelen. Hier vindt u de beste beoordelingen en informatie over fietsverlichting en leren zadels van het hele internet.

    Maar dat is niet alles, ook tests van fietspompen, versnellingsnaven, fietscomputers en meer. Die zijn niet zo diepgaand maar wel interessant.

Scans, plaatjes van oude fietsspullen

Ik heb geen tijd gehad meer scans te maken en andere toevoegingen, maar ik heb dit gedeelte weer toegangelijk gemaakt omdat het in de huidige vorm al interessant is, denk ik. Ik kan nog niets zeggen of ik meer scans maak, dit soort zaken kost veel tijd!

Copyright

Alle plaatjes en tekst zijn zelfgemaakt, behalve i.h.b. een aantal productfoto's met puur witte achtergrond, die afkomstig zijn van fabrikanten/distributeurs. Er zijn nog enkele andere foto's die ik van een andere site heb (forum of fabrikant). Verwijzingen naar die sites staan erbij. Dan nog enkele foto's die lezers van mijn website me hebben gestuurd. Wie wat van mijn website wil gebruiken voor niet commerciele doeleinden: Prima als u duidelijk maakt dat dit van mijn website komt...

Contact/email

Contact over mijn site: Voor alle niet commerciele vragen over mijn site, fietscomponenten tests, etc., stuur me een email

Commercieel contact: Voor vragen over het kopen/demonstreren van fietsverlichting/leren zadels en meer, ben ik te bereiken per email, telefoon, telegram (de app).

lichtbundel theoretisch door WHS Philips SLD beamshot Herrmans H-track handheld


About me


valid html 4.01valid css 2.1 FreeBSD
Nou, grotendeels correcte html :) En geen Flash, geen Java, voor een snelle website... Deze website wordt gemaakt met eigen software + allerlei open-source software, i.h.b. FreeBSD.