Tests (en aanbevelingen) van fietsonderdelen, i.h.b. fietspompen, fietsverlichting en leren zadels

Tests op de manier zoals ze gedaan moeten worden: grondig en de juiste vragen stellend...

Zeer uitgebreid:

De volgende tests zijn veel minder uitgebreid, maar zeker interessant:


Waar kopen?

I.h.a. is het een goed idee te kopen bij een winkel die de moeite waard is, d.w.z. waar ze verstand van zaken hebben, maar sommige onderdelen zijn moeilijk te vinden. In dezelfde geen-onzin stijl van mijn test pagina's ben ik in 2009, een jaar na mijn beoordelingen, begonnen met verkoop van de componenten die ik goed vind, i.h.b. leren zadels. Dit was eerst op zeer kleine schaal, wat in 2010 uitbreidde en in 2011 verder uitbreidde met allerlei dynamo verlichting.

Voor i.h.b. leren zadels geef ik de mogelijkheid om ze te testen. Voor meer informatie, zie hier. Iedere aankoop ondersteunt deze website, of als u rechtstreeks mijn site wil ondersteunen, zie hieronder.

De invloed van mijn website is te merken in allerlei aspecten van i.h.b. fietsverlichting waar mijn kritiek voor verandering en bekendheid van problematiek heeft gezorgd, maar er moet nog veel gebeuren... En de kosten van materiaal voor alle tests (dus tijd die ik erin heb gestoken heb ik niet eens meegerekend) zijn tot nu toe voor mij veel groter dan de baten...

Toekomst

Lees a.u.b. het volgende: Toekomst van deze website/beoordelingen, augustus 2013 Ik moet beslissen hoe verder te gaan, dus lees dit, suggesties zijn welkom. Ik begin met een paypal donatie knop (kies het bedrag dat u wil doneren beneden). Als er voldoende lezers willen dat deze website in de huidige opzet doorgaat, en zelfs uitgebreid wordt, dan zijn andere opties misschien niet nodig.

Ondersteun deze website,
http://swhs.home.xs4all.nl/fiets/ met € 5,-
Ondersteun deze site,
http://swhs.home.xs4all.nl/fiets/ met € 10,-

U zou ook een zadel of verlichtingsonderdeel kunnen kopen om deze website te ondersteunen...

Achtergrond: Waarom ik met deze tests begon

Zie hier

Voor e-post ga naar de email pagina